Möt vårt team

Vi på Digi Rec är ett passionerat team av ljud- och ljusspecialister. Med års erfarenhet av ljud- och ljusproduktion, har vi utvecklat en djup förståelse för vad som krävs för att göra ditt evenemang oförglömligt.

Vi erbjuder högkvalitativ ljud- och ljusutrustning som är perfekt för allt från konserter och teaterföreställningar till företagsfester och bröllop. Våra tekniker är välutbildade och experter på att skapa en atmosfär som matchar dina behov och önskemål.

Vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken för att säkerställa att vi alltid levererar det bästa till våra kunder. Oavsett om du behöver hjälp med ljud- eller ljusproduktion, kan du lita på att vi har kompetensen och utrustningen för att göra ditt evenemang enastående.

.

Digirec

Digi Rec startade 2021 då jag såg en marknad för den lite mindre uthyraren och för att jag tycker att det är en kul bransch att hålla på med.

Sedan dess har vi mixat allt från garageband till internationella stjärnonor som Isabel Piganiol. Min ambition med  Digi Rec är att ta det till något som jag kan göra på heltid, och från ett företagsperspektiv sett så är det att växa och bli större men fortfarande vara den som man gärna vänder sig till för att vi både prismässigt och kunskapsmässigt kan leverera. Och att vi alltid sätter våra kunders behov i fokus.

Thomas Johansson
Ägare

Vad gör oss unika?

Att anlita ett litet specialiserat företag som Digi Rec för ljud- och ljusproduktion kan vara ett klokt val för många skäl. Vi kan erbjuda ett mer personligt och anpassat tillvägagångssätt för varje evenemang, vilket ofta leder till bättre resultat.

Digirec kan erbjuda mer specialiserad och målinriktad service som är anpassad till kundens behov. Eftersom vi är specialiserade på en specifik typ av produktion eller evenemang, så har vi djupare kunskap och erfarenhet. Detta innebär att vi kan erbjuda en mer anpassad tjänst som är optimerad för att uppfylla kundens behov.

Vi har en mindre kundbas, vilket ger oss möjlighet att lägga mer tid och resurser på varje enskilt projekt. Detta leder till en mer personlig och effektiv service, vilket kan ökar kundnöjdheten och förtroendet.

Dessutom erbjuder vi mer konkurrenskraftiga priser jämfört med större företag. Eftersom att vi har lägre overheadkostnader och inte behöver betala för lika mycket personal och utrustning, så erbjuder vi en mer kostnadseffektiv tjänst till kunden.

Digirec är mer flexibelt och vi kan anpassa sig till förändrade omständigheter och våra kunders behov. Vi kan erbjuda mer unika lösningar och reagera snabbare på förändringar, vilket kan vara avgörande för att uppnå ett framgångsrikt evenemang.

.

.

Varför ska du välja oss?

Flexibla ● Personliga ● Specialiserade ● Prisvärda ● Kundfokuserade

24/7 Customer Support

Vi är tillgängliga 24/7 för våra kunder.

Utrustning

Har vi inte den utrustning ni behöver hemma, så ordnar vi den genom vårt stora nätverk.

Senaste nytt

Här hittar du dom senaste nyheterna från Digi Rec.